News and Events

Wednesday 16. April 2008.

Predstavitev zbirke humanističnih knjig Srce Istre v Ljubljani

V Cankarjevem domu so bili predstavljeni rezultati projekta Srce Istre (HEART OF ISTRIA) – znanstvene, strokovne in poljudne publikacije, turistične brošure in promocijski film.

Friday 28. March 2008.

Predstavitev knjige Srce Istre: kulturna dediščina skozi oči turistične javnosti

prostorih UP Turistica je bila predstavljena znanstvena monografija, ki je nastala kot rezultat raziskovalnega dela v okviru projekta Srce Istre (HEART OF ISTRIA).

Thursday 27. March 2008.

Predstavitev projekta Srce Istre v Izoli

V sodelovanju z občino Izola in Samoupravno skupnostjo italijanske narodnosti Izola je bila organizirana predstavitev rezultatov projekta Srce Istre (HEART OF ISTRIA).

Wednesday 19. March 2008.

Predstavitev projekta Srce Istre v Piranu

V sodelovanju s ŠOUP je Avditorij Portorož organiziral predstavitev projekta Srce Istre (HEART OF ISTRIA). Projekt in njegov rezultate je v gledališču Piran predstavil dr. Aleksander Panjek, pomočnik vodje projekta.

Thursday 13. March 2008.

Javna predstavitev in podelitev publikacij projekta Srce Istre

V prostorih Univerze na Primorskem (»Foresteria«) je potekala predstavitev projekta in podelitev znanstvenih, strokovnih in poljudnih publikacij, turističnih brošur in promocijskega filma.

Wednesday 26. December 2007.

Oddaja PARLIAMO DI… »IL CUORE DELL'ISTRIA«

V oddaji Parliamo di Regionalnega RTV centra Koper-Capodistria, TV Program za italijansko narodno skupnost je bil z gosti v studiu (dr. Aleksander Panjek, Vita Kernel) predstavljen projekt Srce Istre (HEART OF ISTRIA) in...

Displaying results 1 to 6 out of 34

1

2

3

4

5

6

Sljedeća >

Page updated: 30. 06. 2008.